Забранен престоят и паркирането! Този знак е поставен  на улица

...
Забранен престоят и паркирането! Този знак е поставен  на улица
Коментари Харесай

Шофьори пренебрегват знак на улица в Смирненски и задръстват движението! Никой не ги глобява!

„ Забранен престоят и паркирането ”! Този знак е поставен  на улица  „ Юндола ” в квартал Смирненски,  само че наличието му като че ли се явява неефикасно, тъй като улицата от страната на жилищната постройка е обсипана с паркирали коли или такива, които са спрели за престой. Изнервени от това нарушаване на закона, живеещи в квартала алармираха до  TrafficNews. Причината е, че всекидневно им с е постанова да навлизат в платното за насрещно придвижване.
Прочетете още
Това се е трансформирало в процедура, евентуално поради куриерските офиси или кафенето, което е ситуирано до тях.  Хората обаче не оправдават паркирането даже за малко, тъй като се затруднява минаването на автобуси от там и даже да спреш „ единствено за малко ”  пречи на цялото придвижване. Читателите се възмущават, че и патрулите на " Общинска защита ", които минават по улицата не обръщат внимание на нарушителите.



Те описаха още, че са отправяли неведнъж сигнали до Общината, а от там са им казвали, че има изпратени екипи от Оперативна програма „ Общинска защита ”, с цел да глобяват. Но явно това не плаши водачите на колите, които стопират там. До редакцията ни постъпи и видеоматериал, в който сърдит водач е снимал диалог с патрул на общинското дружество, който е бил спрял наоколо до въпросното място, само че не е глобил нито един автомобил.

При въпрос от страна на ядосания водач- " Защо това се случва "?,отговорът на чиновниците на „ Общинска защита ” е, че колите „ стопират и потеглят незабавно ”. Това съгласно индивида, който е снимал видеоклипа обаче не се явява опрощение, защото  знакът ясно демонстрира, че там е „ неразрешен престоя и паркирането ”. Следователно даже колите да стопират за доста малко би трябвало да бъдат санкционирани. 

Медията ни потърси за коментар по отношение на проблема шефа на Оперативна програма „ Общинска защита ” Димитър Палашев. Той сподели, че след диалог с чиновниците, те са обяснили, че постоянно минават от там и в множеството случай водачите като ги виждат и незабавно потеглят.

От началото на годината на същото място има формирани 10 фиша за погрешно паркиране, на водачи, които не са съумели да " избягат ", оповестява Палашев.

„ От на следващия ден ще засилим за няколко дни контрола там, само че имаме и други не по - малко значими региони за надзор ”, добави шефът.

Ден по-късно медията ни направи инспекция на улица „ Юндола ”, само че на мястото още веднъж е цялостно със спрели коли, които затрудняват придвижването. Нашите читатели още веднъж се обърнаха към нас, като споделиха, че смяна няма.



„ Не сме видяни засилен надзор. Аз не упреквам „ Общинска защита ”, че не работят, те си пишат на други улици актове, просто съответно на това място в никакъв случай не глобяват, а единствено го подминават. Полицията по същия метод. Звънял съм доста пъти, сякаш пращат екип, само че патрулката подминава и не стопира, ” твърди наш четец.  

По думите му това се случва съзнателно навръх този адрес, като подозира, че някой от притежателите на обектите употребяват " чадър "   някъде по институциите и по тази причина никой не глобява водачите, които стопират там. 

TrafficNews продължава да следи развиването на тематиката! Очакваме вашите сигнали!





 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР